Home Werkwijze Kind/adolescent Volwassene Studiecoaching Attestering Team Honoraria Contact
© psychologenpraktijkbrugge 2018       Sulferbergstraat 38, 8000 Brugge       050/345530

Honoraria 2018

Intakegesprek: 50 euro Onderzoekssessie (+/- 45 min): 65 euro Psychologische begeleiding (+/-45 min): kinderen, en jongeren (<18): 47 euro jongeren (>18) volwassenen: 50 euro Bespreking onderzoeksresultaten: 60 euro Bespreking evolutie therapie: 60 euro Schooloverleg (op de school met de ouder(s)): 65 euro Studiecoaching: (+/- 1 uur): 47 euro Intelligentieonderzoek in functie van terugbetaling logopedie: 65 euro verslaggeving: 50€

Erkenningsnummer Psychologencommissie

In België is de titel van psycholoog bij wet beschermd. Alleen erkende psychologen mogen de titel gebruiken. Iedere erkende psycholoog heeft een erkenningsnummer bij de psychologencommissie.  Dit nummer is een herkenbaar kwaliteitslabel en benadrukt het ethisch engagement van de psycholoog.  Zonder deze erkenning mag men niet als psycholoog werken. De erkenning is ook een voorwaarde voor BTW-vrijstelling. In onze praktijk zijn alle psychologen erkend. Het erkenningsnummer vindt u bij de voorstelling van ons team op deze website.

Tussenkomst ziekenfonds

Voor een beperkt aantal sessies is er een terugbetaling van de psychologische consultaties. Het aantal zittingen en het terugbetalingsbedrag is afhankelijk van het ziekenfonds. Alle medewerkers van het team beschikken over de wettige erkenning om prestaties te verlenen die in aanmerking komen voor terugbetaling door uw ziekenfonds. Vanaf 1 september 2016 zijn de klinisch psychologen erkend als gezondheidsberoep, dit is een eerste stap in de richting van terugbetaling door het RIZIV.  We houden u hiervan op de hoogte.
Psychologenpraktijk Brugge Psychologenpraktijk Brugge Psychologenpraktijk Brugge Psychologenpraktijk Brugge Honoraria